Atacuri publice

Așa cum le anticipam în postul meu despre carismatici, atacurile la persoana mea au venit cu precizia unui ceas, dovedind încă o dată că există o asociere de oameni de scandal care reacționează ,,la comandă“.

Interesant este că ele au încetat după primul atac nereușit din anii trecuți și sunt reluate ,,tocmai acum“, exact acum și numai acum … Foarte interesant.

Firește, acești oameni sunt de peste mări și țări, căci cei din loc, biserica, bisericile celelalte baptiste și pentecostale din Los Angeles și Asociația Baptistă Română au fost prezente pas cu pas și m-au sprijinit pe vremea ,,inventatului cap de acuzare“ care a făcut până la urmă ,,fâs“, până și avocatul acuzării refuzând să-l sprijine … , iar familia care le-a inițiat a fost exclusă din Biserică.

Slavă Domnului că nu au … noutăți! Vor putea face însă … ,,mult zgomot pentru nimic“, vorba lui Shakespeare. Dumnezeu știe: unele cicatrici vor fi în ziua judecății dovezi că ,,ne-am luptat lupta cea bună“ și semne că am purtat crucea alături de El.

N-am să public deocamdată extrase din scrisorile de șantaj, pentru că ele sunt de-a dreptul caraghioase. Una din virtuțile cele mai dificile este să te bucuri când ești vorbit de rău. Învățăm astăzi împreună …



Categories: Articole de interes general, Personale

5 replies

  1. Domnul este cu tine, se spune ca cine te vorbeste/barfeste pe la spate, tu esti cu un pas inaintea lui. Nici nu are rost sa publici acele scrisori sau ce sunt, strici acest minunat blog.

    Domnul sa se indure de ei, si sa le ierte faptele.

  2. Domnul va stie mai bine si cred ca sunteti constient de asta… noua oamenilor be pot lipsi detalii importante sau ne putem lua dupa aparente… dar daca dumneavoastra sunteti sincer inaintea lui Dumnezeu si in fata propriei dvs instante, constiinta, atunci puteti sta linistit, stiind ca Adevarul va invinge, daca nu mai devreme, sigur mai tarziu (si mai ales in final!)..asa ca, va doresc sa va ajute Domnul sa va pastrati curat, ca sa puteti sta drept in fata Judecatii!

  3. Nu vă miraţi… Să vedeţi ce interesant e să fii chiar în “cuibul cu viespi” ! 😀

  4. Ne rugăm împreună pentru cei prinși în plasa acestei răutăți. Probabil că au fost și ei victimele unora care i-au informat greșit, iar indignarea lor, deși n-au apucat pe calea biblică a verificării, este în felul acesta justificată.

  5. Va respect, frate Branzei. Mult har.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.