Silvia a plecat acasă

Astăzi, Joi 19 Septembrie 2013, ora 6 a.m. (ora din Ohio, USA), Silvia Tărniceriu a plecat acasă la Domnul și la Mirele ei. Bucurie mare în cer, mare tristețe pe pământ.
Celelalte sunt … amintiri cu sfinți.

,,Aseară, a ajuns în Ohio și Tudorel Sfatcu, care a copilărit împreună cu Silvia la Iași. Elena s-a dus să încerce s-o scoale și să-i spună cine-a venit. Spre surpriza ei, Silvia a deschis ochii mari și i s-a luminat fața cu un zâmbet larg de fericire.

Au mai venit și o mamă cu cei opt copii ai ei ca să-și ia la revedere de la Silvia. Familia aceasta a cântat câteva pe patru voci cântări așa cum numai cei din tradiția menonită o pot face. Au fost clipe de cer. Unul câte unul, copiii s-au apropiat de patul lui Silvia și i-au spus cuvinte de dragoste: ,,Ai fost un model pentru mine … L-am cunoscut pe Dumnezeu prin viața ta … Mulțumesc pentru că m-ai învățat cum să mă bucur de o relație personală cu Domnul Isus … Am să încerc să trăiesc toată viața așa cum te-am văzut trăind pe tine.“

Fără să știe și fără să-și dea seama, cei din familia aceasta au fost reprezentanții noștri, ai celor din marea ei familie de pe tot pământul. Dumnezeu le-a așezat așa ca să fie un sfârșit frumos. Cel care-i cunoaște măsura, Cel care-i cunoaște cărarea este astăzi și Cel ce i-a pregătit un loc lângă El, în slavă. Iar ea Îl cunoaște acum așa cum nu L-a mai cunoscut niciodată.“

Daniel BranzaiCategories: Amintiri, Articole de interes general

15 replies

 1. God saw se was getting tired
  And a cure was not to be
  So He put His arm around her
  And whispered, “Come with me”
  With tearful eyes we watched her,
  And saw her fade away.
  Although we loved her dearly
  We could not make her stay
  A golden heart stopped beating
  Hard working hands to rest,
  God broke our hearts to prove to us,
  Hi only take the best.

 2. Sora Silvia a lasat in urma ei un exemplu minunat, ce inseamna a fi in partasie neintrerupta cu Domnul Isus, Mirele ei Scump. Dragostea deosebita pentru EL, a dovedit-o tuturor care aveau nevoie slujind cu bucurie pina in ultima clipa. Suferinta de care a avut parte nu putea continua, astfel Domnul Isus a usurat-o, chemat-o acasa. Pentru tot ce a lucrat sora Sivia, lauda, cinstea si onoarea se cuvine numai Domnului Isus, Acum ea este impreuna cu Mirele ei Scump. Fie ca Domul sa ridice pe multi altii care sa continue sa slujeasca din toata inima si cu bucurie pe Domnul Isus.

  Maranata! (Domnul vine). Vino Doamne Isuse!

  Fratele Matei Restea,
  Cleveland, Ohio.

Trackbacks

 1. Top Posts: Barzilai-en-Dan (21.09.2013) | America Evanghelica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: