Silvia a plecat acasă

Astăzi, Joi 19 Septembrie 2013, ora 6 a.m. (ora din Ohio, USA), Silvia Tărniceriu a plecat acasă la Domnul și la Mirele ei. Bucurie mare în cer, mare tristețe pe pământ.
Celelalte sunt … amintiri cu sfinți.

,,Aseară, a ajuns în Ohio și Tudorel Sfatcu, care a copilărit împreună cu Silvia la Iași. Elena s-a dus să încerce s-o scoale și să-i spună cine-a venit. Spre surpriza ei, Silvia a deschis ochii mari și i s-a luminat fața cu un zâmbet larg de fericire.

Au mai venit și o mamă cu cei opt copii ai ei ca să-și ia la revedere de la Silvia. Familia aceasta a cântat câteva pe patru voci cântări așa cum numai cei din tradiția menonită o pot face. Au fost clipe de cer. Unul câte unul, copiii s-au apropiat de patul lui Silvia și i-au spus cuvinte de dragoste: ,,Ai fost un model pentru mine … L-am cunoscut pe Dumnezeu prin viața ta … Mulțumesc pentru că m-ai învățat cum să mă bucur de o relație personală cu Domnul Isus … Am să încerc să trăiesc toată viața așa cum te-am văzut trăind pe tine.“

Fără să știe și fără să-și dea seama, cei din familia aceasta au fost reprezentanții noștri, ai celor din marea ei familie de pe tot pământul. Dumnezeu le-a așezat așa ca să fie un sfârșit frumos. Cel care-i cunoaște măsura, Cel care-i cunoaște cărarea este astăzi și Cel ce i-a pregătit un loc lângă El, în slavă. Iar ea Îl cunoaște acum așa cum nu L-a mai cunoscut niciodată.“

Daniel BranzaiCategories: Amintiri, Articole de interes general

15 replies

 1. God saw se was getting tired
  And a cure was not to be
  So He put His arm around her
  And whispered, “Come with me”
  With tearful eyes we watched her,
  And saw her fade away.
  Although we loved her dearly
  We could not make her stay
  A golden heart stopped beating
  Hard working hands to rest,
  God broke our hearts to prove to us,
  Hi only take the best.

 2. Sora Silvia a lasat in urma ei un exemplu minunat, ce inseamna a fi in partasie neintrerupta cu Domnul Isus, Mirele ei Scump. Dragostea deosebita pentru EL, a dovedit-o tuturor care aveau nevoie slujind cu bucurie pina in ultima clipa. Suferinta de care a avut parte nu putea continua, astfel Domnul Isus a usurat-o, chemat-o acasa. Pentru tot ce a lucrat sora Sivia, lauda, cinstea si onoarea se cuvine numai Domnului Isus, Acum ea este impreuna cu Mirele ei Scump. Fie ca Domul sa ridice pe multi altii care sa continue sa slujeasca din toata inima si cu bucurie pe Domnul Isus.

  Maranata! (Domnul vine). Vino Doamne Isuse!

  Fratele Matei Restea,
  Cleveland, Ohio.

 3. Acum avem lacrimi de trisţete cã ne-am despãrtit de Silvia. Personal am avut un sprijin moral un prieten cu care am avut bucurii nespuse impartãsind ginduri despre vesnicie. L-a iubit pe Dumnezeu cu toata inima, si viata ei a reflectat acest lucru. De fiecare datã cind visita doctorii si avea un nou diagnostic care insemna un inceput de suferintã, lucrul acesta ii aducea tristete pe moment dar apoi aceasta senzatie se transforma in bucurie si dãdea slava pentru cã Dumnezeu se proslavea in necazurile ei. Se minuna cind oamenii se mirau de sanatatea ei in ciuda simptomelor ei de boala de-a cursul anilor. A fost minunea lui Dumnezeu printre noi, si o marturie placuta pentru multi; a iubit foarte mult “familia ei mare de credinciosi “care erau de partea ei, o suportau, o imbarbatau si o inconjura cu dragostea lor. Am iubit-o si imi voi aminti vorbele ei placute pline de invãtãturi si mãrturie bunã in umblarea ei pe pãmint.
  Mã rog ca bunul Tata sã îi mângîie pe toti cei ce varsã lacrimi de durere in aceste momente de despartire.

  Mioara Pop, Cleveland ,Ohio

 4. Ferice de acum de mortii care mor in Domnul pentru-ca asupra lor adoua moarte nu mai are nici-o putere.Tot cuvintul Domnului ne spune ca in Inparatia Lui Dumnezeu se intra prin multe necazuri .De acestea impreuna cu Multe binecuvintari Silvia a avut parte atit in Romania dar si in U.S. Slava Domnului ca Silvia asfirsit cu bine alergarea pentru premiul chemarii ceresti. Ei ne va ajuta si pe noi in lupta vietii si foarte curind o vom intilni pe strazile de aur in Noul Jerusalaem .Dorim in modul acesta electronic sa transmitem condoleantele noastre la toata familia Tarniceru.Cei care va iubesc din insorita Californie.Charles&Lydia Tabb-from SacramentoCalifornia We love you all !!!!!!

 5. Sincere condoleante familiei! Multumesc Domnului pt favoarea care mi-a facut-o sa o cunosc personal pe sora Silvia, am vazut in ea chipul Domnului Isus si viata ei a fost un exemplu pt noi toti. Stapanul a chemat-o in cel mai bun loc sa se ohidneasca si astazi e bucurie mare in cer. Domnul sa ne ajute sa-i traim o viata dupa placul Lui ca sa ne putem intalni in vesnicii.

 6. Uni vor spune …ca si la sora mea :bine ca nu a avut familie ,dar si sora mea si draga de Silvia a avut o mare familie pe care a slujit-o ,a jutat-o si sunt sigura ca sun mii de ochi care pling . Multumim Tatalui ca a ajutat-o sa poata duce atitia ani suferinta cu deminitate .
  Esti linga Tatal Silvia ,,,esti linga Tatal .
  Dumnezeu sa mingiie intreaga familie .

 7. …Ferice de acum încolo de morţii care mor în Domnul!… Apoc.14:13

 8. Pace fr Daniel! Ca oameni si special ca Rascumparati in familia lui Dumnezeu,incercam sa “zicem si sa credem”,ca Silvia a plecat incarcata de bucurie in Slava,ca Cerul a primit-o in Sarbatoare(asa ni se aspune in Cuvint..),ca haina alba-cea de aici e din cirpa paminteasca,cea din Cer e de slava,..toate acestea ma fac sa exprim cu admiratie: Silvia,a ONORAT PE DUMNEZEU PE PAMINT! Cerul este demn de o bucurie provocata de pe pamint! Ma rugam si cind am ajuns in lista,ea fiind acum prima,am spus: Doamne,..ai pregatit sarbatoare in cer:..VINE SILVIA!..era ora 5,37 AM si la ora 6 A AJUNS ACASA!

Trackbacks

 1. Silvia a plecat acasă | stefaniacameliah
 2. Sora Silvia T. a plecat acasă | romoflorin
 3. Silvia Tarniceriu a plecat… ACASA! | Petrica Moisuc
 4. Silvia Tarniceriu a plecat la Domnul | Revista Creştinul Azi
 5. Mărturia sorei Silvia Tărniceriu | Comunitatea Bisericilor Creştine Baptiste Caraş-Severin
 6. Top Posts: Barzilai-en-Dan (21.09.2013) | America Evanghelica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: