Silvia pe limba ei

Azi am avut 31 de vizitatori. A fost o zi nemaipomenita cu bucurie, lacrimi, cantari de lauda si mult har.

Ii am deja la mine pe Larry Agnew cu sotia, sora Betty din Florida, Victor cu Mihaela si Fanel- frate-meu mai mic. Eu m-am nascut intre Victor si Fanel.

Daca stiam ca-i asa de frumos inainte de-a muri, mai muream de cateva ori… Totusi, sper sa-i fac gelosi pe cei mai multi, ca eu Il voi vedea pe Mirele meu, mai repede decat voi toti.

Printre musafiri a venit David cu Erma Troyer si 5 din cei 6 copii ai lor cu sotiile. Mi-au cantat ca un cor de ingeri. Vreau ca inmormantarea taranei trupului meu, sa fie de fapt, cea mai frumoasa nunta cu multa prezenta Dumnezeeasca, Duh Sfant de cercetare, bucurie si lauda adusa Mielului pentru o viata asa binecuvantata ca a mea.

M-am retras de pe Facebook ptr. ca am vrut sa rascumpar vremea, dar am sa va caut, cat mai sunt pe aici.

Lots of love to all of you!
LilaCategories: Amintiri, Articole de interes general

19 replies

 1. Sora Silvia,
  Pregateste foaia si creionul, caci Domnul iti da motive sa scri o noua carte, marturia unei noi experiente impreuna cu El . Domnul sa te binecuvinteze.

 2. Fii binecuvantata sora mea draga si marturisesc ca in jurul tau ma simt tare incurajat. E harul tau, acela de a povesti frumos, de a incuraja, de a bucura inimile si de a intari credinta noastra. Sunt multumit si multumitor Domnului ca te-am intalnit la capatul pamantului(Brisbane), anul trecut.
  A inceput sa-mi fie dor de sora mea Silvia si sa sper ca Mirele va “reuni” curand Mireasa Sa.
  Pana atunci cant si eu cu “glas tacut”: Sunt doar un biet pribeag in lume, Un calator spre tara sa…
  Eu merg spre cer sa imi vad Tatal, trec peste’orice in drumul meu, Voi trece in curand Iordanul, Si voi intra-n caminul meu! …

 3. Silvia draga din partea familiei noastre Dorel si Mariana Bucevschi nustiu daca iti mai amintesti de noi Dorel a lucrat ca sofer la societatea de ajutorare CAM patrauti .Am avut clipe foarte frumoase de neuitat cit timp am stat in Patrauti apoi noi am venit in America DOMNUL sa te intareasca sa iti dea izbavire fii tare Domnul te iubeste .,ne rugam pentru tine I LOVE YOU Mariana si Dorel

 4. Silvia,si eu te iubesc! copilaria mea e scrisa cu tine! mihaela lu angelus.

 5. Timpul ce l-am petrecut impreuna a pus amprenta pe viata mea!Dumnezeu s-a folosit de oameni ca dumneavoastra sa imi invioreze umblarea pe cale si sa ma motiveze si mai mult la lucrarea pentru Cer.Fara sa va dati seama, timpul petrecut impreuna in luna mai, cuvintele dumneavoastra mi-au sters lacrimile inimii atunci cand am avut cea mai mare nevoie.Si m-ati intarit ca nu gresesc dorind ca sa lucrez totul ca si pentru Domnul sa sufer totul ca si pentru El si sa ma las folosita in toate lucrarile la care ma chemat cu credinciosie.Apoi cartile dumneavoastra si marturia au incunnunat tot frumosul femeii dupa inima lui Dumnezeu. Stiti sa va bucurati in suferinta, sa iertati cu adevarat si sa IUBITI cu o dragoste neconditionata!
  Acum ca sunteti cu sufletul si mai aproape de Cer rugati-va pentru mine ca atunci cand El stie ca nu mai am de lucrat pentru El, Tatal Ceresc sa ma ia la cer.
  Va iubesc! -Alexandra Mihaila (Avram)

 6. Sora Silvia,marturia ta ma intarit si ne incurajeaza pe multi. De fapt credinta noastra,cat si caracterul nostru sunt verificate si dovediteatunci cand trecem prin marile momente ale vietii. Iti amintesc de promisiunea marelui Pastor,prezentat in Ps.23: chiar de as trece prin valea um brei mortii,nu ma tem de nici un rau,caci Tu esti cu mine! Fi ti binecuv. Pst. Dragos Croitoru, speranta.be

 7. Dragi salutări în Domnul din Suceava, de la Daniel Clipa şi familia sa, soră Silvia. Au trecut cred, mai bine de 20 de ani de când nu ne-am mai văzut, însă trecerea timpului nu se prea vede pe faţa dvs. Îmi amintesc cu plăcere de timpul pe care l-am petrecut împreună în tot ceea ce a avut de-a face cu activitățile CAM din Suceava, Iţcani şi Pătrăuţi, în biserică la noi la Maranatha, ori în rezolvarea unor probleme cu PC-ul dvs… Parcă nu-mi venea să-mi cred ochilor când am citit rândurile de mai sus, şi am simţit îndemnul să vă scriu câteva cuvinte de încurajare, însă, precum văd eu, pentru dvs evenimentul trecerii dincolo – pe care cei mai mulţi oameni încearcă să-l amâne cât mai mult cu putinţă şi de care unii nici nu vor să pomenească – este abordat cu foarte mult curaj şi parcă aşteptat cu braţele deschise! Deci, aş spune că voi fi bucuros să ne întâlnim dincolo în Împărăţia Mielului! Domnul să fie cu noi toţi până atunci!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: