Suflete încărcate pe Google!

Mă frământa de multă vreme, dar m-am resemnat crezând că încă nu i-a sosit vremea. Mă obseda un verset din careta ,,descoperirilor“, Apocalipsa. Nu-i găseam explicația și mai ales rostul. Încercam să-l spiritualizez, dar nici atunci nu eram satisfăcut de rezultat. Iată mai întâi versetul:

,,Ei vor sta departe, de frică să nu cadă în chinul ei, şi vor zice: ,,Vai! vai! Babilonul, cetatea cea mare, cetatea cea tare! Într’o clipă ţi -a venit judecata!“ –  Negustorii pămîntului o plîng şi o jălesc, pentrucă nimeni nu le mai cumpără marfa:  marfă de aur, de argint,       … nici scorţişoara, nici mirodeniile, nici miroznele, nici mirul, nici tămîia, nici vinul, nici untdelemnul, nici făina bună de tot, nici grîul, nici boii, nici oile, nici caii, nici căruţele, nici robii, nici sufletele oamenilor.

Știam că oamenii pot deveni robi și că se pot vinde (pe ei înșiși sau unii pe alții). Înțelegeam că alții se pot bucura de eforturile trupului mea, dacă devin robul lor. Nu înțelegeam însă cum poate face cineva MARFĂ din SUFLETELE OAMENILOR. Și iată că am aflat! A sosit și ziua aceasta!

Unul din giganții comerțului pe Internet anunță o sursă extraordinară de venit. În viitor, computerele vor putea fi interconectate cu creierele umane pentru a le multimplica enorm puterea de creație. Citiți și mirați-vă! Nu de ceea ce citiți, ci de întrebarea: De unde a știut Ioan că așa ceva se va putea face în viitor? Cine este în spatele acestui Ioan? Dacă ajungeți la aceeași concluzie ca și mine, dați-I slavă, cât nu este prea tărziu!

We’ll be uploading our entire MINDS to computers by 2045 and our bodies will be replaced by machines within 90 years, Google expert claims

 • Ray Kurzweil, director of engineering at Google, believes we will be able to upload our entire brains to computers within the next 32 years – an event known as singularity
 • Our ‘fragile’ human body parts will be replaced by machines by the turn of the century
 • And if these predictions comes true, it could make humans immortal

By VICTORIA WOOLLASTON

PUBLISHED: 09:22 EST, 19 June 2013 | UPDATED: 09:22 EST, 19 June 2013

Ray Kurzweil, director of engineering at Google, also claims that the biological parts of our body will be replaced with mechanical parts and this could happen as early as 2100.

Kurweil made the claims during his conference speech at the Global Futures 2045 International Congress in New York at the weekend.

Scroll down for video

Ray Kurzweil - director of engineering at Google - claims that by 2045 humans will be able to upload their entire minds to computers and become digitally immortal - an event called singularityRay Kurzweil – director of engineering at Google – claims that by 2045 humans will be able to upload their entire minds to computers and become digitally immortal – an event called singularity. He made the statement at the Global Futures 2045 International Congress in New York

WHAT IS SINGULARITY?

Technological singularity is the development of  ‘superintelligence’ brought about through the use of  (click)Categories: Uncategorized

5 replies

 1. Nu este vorba despre înlocuirea sufletului uman cu computerele, ci de cu totul altceva. Nici eu, ca și dumneavoastră, nu știu prea multe despre computere. Am însă prieteni care știu. Ei mi-au spus că procesorul de computer funcționează pe o materie anorganică, siliciu (nisip). S-a reuțit însă de curând cuplarea procesorului cu materia vie și se paote stoca informații în ea. Proiectul urmărește integrarea creierului într-un circuit care să îmbine și să adune la un loc puterea extraordinară a fenomenelor mentale creative cu procesarea datelor prin computere. În felul acesta s-au realizat deja dispozitive prin care mintea poate să comande proteza unui braț amputat, să se redea capacitatea vizuală a unui ochi nevăzător, etc.
  Cel intervievat clădea pe premiza că în creier există mai multe celule nefolosite decât folosite (asta este odovadă de involuție de după căderea în păcat și reducerea capacităților umane la caricatura de astăzi). El, necreștin fiind, spunea că umanoizii au făcut un salt evolutiv atunci când și-au activat un anumit strat din cortex (cel frontal cred) și se entuziasma de ceea ce va fi atunci când va apare acel ,,supra om“, la un pas evolutiv superior. Acesta a fost de fapt și visul lui Hitler și al lui Ceaușescu (apariția ,,omului nou“).

 2. Pentru un moment sunt destui paralizatii din cauza ca si-au rupt coloana vertebrala si stiinta este neputincioasa sa le lipeasca celulele nervoase lacloc. Pe de alta parte as vrea sa vad cind technologia actuala va crea o masina care sa citeasca gindurile, daca s-ar ajunge aici atunci cred ca am fi foarte aproape de finalul istoriei nu am timp sa intru in amanunte de ce. Si nu in ultimul rind am auzit un profesor de computer science vorbind despre acest subiect la o emisiune de radio, omul parea mult mai sceptic sau zic eu cu picioarele pe pamint, trebuie sa stim ca computerele au inteligenta artificiala si stocheaza foarte bine informatii dar sufletul omului e mult mai mult decit un program/software si un noian de informatii. Personal indraznesc sa spun ca am putin habar de stiinta computerelor dar cind vad omul cum a fost creat in comparatie cu aceste masini ma minunez si ma intreb cum este D-zeu care nea creat?! numai studiind aceste masinarii cum lucreaza ar trebui ca totii evolutionisti/necredinciosi sa cada cu fata la pamint si sa ii dea slava lui D-zeu. Ma intreb cum o sa fie constiinta unei persoane mutata pe o masina ?! va imaginatii cite implicatii ar avea acest lucru daca ar fi posibil ?. Ma tem ca cei de la google s-au grabit sa faca niste predictii destul de provocatoare, este adevarat ca ei stiu ceva despre computere dar ma tem ca stiu mai putine despre sufletul uman.

 3. Nu e un lucru care ţine de viitor… El deja există… V-am scris astăzi despre The Transhuman, despre care şi biata wiki menţionează câte ceva…

  …Cât despre suflete… Aţi citit pasajul gândindu-vă că se porneşte de la marfa cea mai valoroasă mergându-se descendent la cea mai puţin valoroasă?…
  Încercaţi. Merită.

 4. Am citit si eu anuntul si m-am gandit la nazbatiile lui Ray Kurweill. De ce numai 2045? De ce in 90 de ani? El si noi nu vom mai fi si poate nici pamantul si nici cerul acesta. Prabusirea Babilonului economic a inceput. Economia lumii se duce tot in jos nu in sus. Biserica trebuie sa priveasca sus caci nu mai este mult si Mirele Vine.
  BCocar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: