Parte de fier și parte de lut ! – Europa confirmă Biblia

România afară din Europa ?

06JUN

Nu știu dacă ceea ce spune omul acesta este adevărat sau dacă este potrivit României. M-a frapat însă părerea lui despre Europa și scepticismul lui sănătos. Europa este compusă din țări prea deosebite una de alta sau, cu spunea profetul Daniel, ,,parte de fier și parte de lut“. Șansa unei Uniuni adevărate este minusculă. Vor fi legați între ei doar prin ..legături omenești“. Biblia are încă o dată dreptate!

George Friedman, Stratfor: nici NATO şi nici UE nu vor avea grijă de România
Postat la: 16.05.2013 20:56 | Scris de: Gilda Popa

 

România trebuie să aibă grijă de ea singură, pentru că NATO şi Uniunea Europeană nu vor face asta, a declarat la Bucureşti George Friedman, unul dintre cei mai influenţi politologi americani şi preşedinte Stratfor. Şeful celei mai importante agenții private de analiză geopolitică este de părere că statul român ar trebui să lupte pentru menţinerea suveranităţii, pe fondul unui trend european de diminuare până la extincţie a suveranităţii naţionale.

“Trebuie să faceţi o iniţiativă regională.

.

Este o iluzie optică impresia că UE sau NATO vor avea grijă de România, care este un stat suveran şi trebuie să îşi asume răspunderea pentru viitorul politic. Trebuie să vă asumaţi problema suveranităţii şi să o plătiţi”, a declarat Friedman într-un discurs susţinut la BNR, în faţa unor lideri politici români, a unor bancheri şi a unor manageri de mari companii. În privinţa relaţiei cu SUA, problema se pune că România are nevoie în special de o relaţie, nu Statele Unite.

.

“Întrebarea este ce aveţi de oferit”, a menţionat politologul american. Politologul american a menţionat că Europa este într-o criză profundă, structurală, care va dura. “Problema în Europa este că nu există un lider, (click)Categories: Uncategorized

3 replies

  1. Nu stiu, dar parca, parca are dreptgate 😦

  2. Europa are nevoie de un … LIDER.
    Oare cine e acel LIDERE mult asteptat de coruptii lumii.
    Individul nu este sceptic ci doar cinic !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: