Cu luciditate despre lucruri care ne tulbură

Mulți le gândesc, dar puțini îndrăznesc să le spună, iar dintre aceștia și mai puțini pot să le spună clar și limpede ca să poată fi înțelese de toți. Iată un exemplu pentru criza în care am ajuns:

Monitorul Neoficial 

Ioana Hîncu: Războaie care ar trebui câștigate. Religia Păcii și comunismul

Acum 11 ani, pe 11 septembrie, lumea civilizată, sau cel puțin cea cu acces la CNN , contempla în direct, șocată și îngrozită, cea mai spectaculoasă „reușită” a terorismului islamic de până atunci. La vremea aceea, la BBC World Service London, în transmisiunile directe și interviuri era interzisă sintagma „teroriști islamici”. Mai bine „fundamentaliști”, că nu toți musulmanii sunt băieți răi. Puțină grijă la orgolii, ce naiba. Nu e politically correct. Si asta în timp ce mii de oameni nevinovați mureau – puțini pe loc, majoritatea în chinuri , asfixiați sau arși de vii în turnurile gemene de la New York, alții striviți odată cu prăbușirea lor – fără ca măcar să știe de ce. Nu era primul atentat terorist islamic; nici ultimul; ele au deja o lungă tradiție îndreptată împotriva „păgânilor” (neaparținătorii religiei musulmane; nesupușii ; islam= supunere față de Allah/ Dumnezeu ) . Se cheamă Jihad; războiul sfânt – o datorie a fiecarui musulman adică. Mulți interpreți ai „religiei păcii” nu sunt de acord. Totuși, așa zic Coranul (Qur’an) și profetul Mahomed (vă voi oferi mai jos câteva mostre).

Cum luptăm noi , păgânii civilizați, contra Jihadului? Păi, de exemplu, (restul aici)Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: