Noua dezordine mondiala

Numai un orb nu vede miscarea marilor puteri de a concentra spre Banca Mondiala puterea guvernului mondial! Aflam acum „de unde bate vantul“ … in miscarea climatica.

Nici n-a inceput Conferinta din danemarca si cei prezenti au aflat ca „jocurile sunt deja facute“

Summit in disarray after 'Danish text' leak...

Dem Senator warns Obama on taking action...

COPENHAGEN CLIMATE SUMMIT: 1,200 LIMOS, 140 PRIVATE PLANES...Categories: Articole de interes general

4 replies

 1. Eu as incepe cu ultima carte din biblie -apocalipsa si va scriu de la cap 21:1-4
  1. Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou; pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera, si marea nu mai era.

  2. Si eu am vazut coborandu-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfanta, Noul Ierusalim, gatita ca o mireasa impodobita pentru barbatul ei.

  3. Si am auzit un glas tare care iesea din scaunul de domnie si zicea: „Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor.

  4. El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.”
  Pana aici totul pare ca e frumos si intelegem cu totii ca este vorba de Biserica lui Hristos . Acuma daca stam si citim foarte bine acest text ;paralel cu acesta se potriveste perfect urmatorul text; Apocalipsa 7:14-17
  14. „Doamne”, i-am raspuns eu, „tu stii.” Si el mi-a zis: „Acestia vin din necazul cel mare; ei si-au spalat hainele si le-au albit in sangele Mielului.

  15. Pentru aceasta stau ei inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu si-I slujesc zi si noapte in Templul Lui. Cel ce sade pe scaunul de domnie Isi va intinde peste ei cortul Lui.

  16. Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo alta arsita.

  17. Caci Mielul, care sta in mijlocul scaunului de domnie, va fi Pastorul lor, ii va duce la izvoarele apelor vietii, si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor.”
  Eu vad ca ultimele 3 versete din acest loc se potriveste perfect cele din apocalipsa 21:2,3,4.
  Personal cred,ca biserica trebuie sa se intoarca la inceputurile ei si asa va sfarsi biserica cum a inceput; sa nu uitam cum a inceput Biserica cu martirul Stefan din Fapte cap 7. Va doresc citirea Cuvantului lui Dumnezeu cu ochii unsi cu doctorie pentru ochi, ca sa vezi.

 2. In toata minunatia asta “mondiala” , oare noi semnalizam stanga (la noi se circula pe dreapta) si depasim orice masinarie stationata in favoarea “globalizarii”? oare nu vom avea de-a face cu o prigoana draconica (asemenea celei din sec. I)? Biserica trebuie “sa rabde pana la sfarsit”. Oare sfarsitul bisericii este inainte de inceputul prigoanei Anticristului???
  Astept pro si contra opinii.

 3. 3. Ferice de cine citeşte şi de cei ce ascultă cuvintele acestei prorocii şi păzesc lucrurile scrise în ea! Căci vremea este aproape!

 4. Este foarte interesant ca vedem astfel de documentare astazi pe net si totusi diavolul ne inseala s zice “oare a zis Dumnezeu…” adica diavolul ne inseala sa credem ca ultima carte din Biblie nu este pentru noi.
  Cum credem ca vom fi fericiti fara sa citim , sa ascultam si sa pazim lucrurile scrise in ea (apocalipsa 1:3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: