Ha! V-am prins!

Simpatia masonilor pentru ciltele pagane precrestine este binecunoscuta. Un exemplu este cartea lui Dan Brown, Codul lui Da Vinci, unde autorul, dupa ce desfinteaza crestinismul ca o minciuna ofera religia fertilitatii.

Iata o confuzie simpatica petrecuta in insulele Fiji. Islamistii de acolo i-au ironizat si taxat pe deplasatii inchinatori idolatri. Preferinta acestora dupa “locuri de maxima convergenta astrala” (stravechile “inaltimi” din antichitate) i-a dus in preajma unor oameni de bun simt care i-au pedepsit doar ca sa le expuna ciudateniile:

14 francmasoni din Fiji, retinuti pentru vrajitorie

de E.M. HotNews.ro
Joi, 16 iulie 2009, 13:26 Actualitate | Internaţional

Mai multi francmasoni si-au petrecut o noapte in arestul politiei din insula Denerau, Fiji, dupa ce locuitorii s-au plans ca acestia ar practica vrajitoria. Cei 14 barbati, printre care opt australieni si un neozeelandez, derulau o reuniune nocturna pe insula, relateaza cotidianul New Zealand Herald.

Neozeelandezul a povestit ca, in cursul noptii de marti, politistii, insotiti de sateni, au intrerupt intalnirea, au inghesuit membrii grupului in masini si i-au transportat la cea mai apropiata sectie. “Nu se intampla nimic sinistru, dar asta pare sa fie mersul lucrurilor in Fiji”, a declarat neozeelandezul indignat, care a dorit sa isi pastreze anonimatul. “Niste tarani idioti”, i-a catalogat acesta pe satenii care au chemat politia.

Desi au prezentat un document oficial care demonstra ca intalnirea era autorizata, masonilor li s-a spus ca “nu aceasta este problema”. Ei au fost informati doar ca pot fi retinuti timp de 48 de ore fara a fi formulate acuzatii impotriva lor, potrivit directivelor regimului militar din Fiji.

Noaptea petrecuta in arestul politiei a fost o experienta “mizerabila”, a spus neozeelandezul, reprosand autoritatilor si confuzia deciziilor. “In celule era foarte cald si nu aveai unde sa te odihnesti. (…) Am fost eliberati abia miercuri dimineata; ni s-a spus ca a fost un ordin sosit de la biroul primului-ministru.”

Practici vrajitoresti

Politia a confiscat de la locul intalnirii baghete, compasuri si un craniu.

Un oficial al politiei din Fiji, Waisea Tabakau, a declarat ca grupul a fost investigat sub suspiciunea de “practici de vrajitorie”. “Cei 14 au fost arestati dupa ce politia a fost informata ca la locul intalnirii au loc activitati neobisnuite”, a spus acesta.

“Sunt indignat ca satenii – exagerat de suspiciosi – au fost capabili sa convinga politia sa faca un asemenea abuz de putere. Politia ar fi trebuit sa ii calmeze. Ignoranta lor ma copleseste. Puteri practic nelimitate sunt puse in mainile unor incapabili fara discernamant, asa ca, la capriciul unui taran needucat, 14 membri marcanti ai societatii petrec o noapte dupa gratii”, a declarat neozeelandezul, citat de New Zealand Herald.

(aici)Categories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: