Care este reactia voastra?

Care ar trebui sa fie reactia unui bun crestin la o asemenea veste? Proprietarul clubului de basket din Salt Lake, un mormon cu principii, a declarat ca nu va participa la meciul din faza finala a campionatului american pentru ca se va tine  … duminica.

SALT LAKE CITY, May 8 (AP) – Utah Jazz owner Larry Miller says he won’t attend Game 4 of the Western Conference semifinals because it’s being played on a Sunday.

Miller, a member of the Mormon church, says he won’t attend because of religious reasons. The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints encourages members to avoid non-religious activities on Sundays.

Miller told The Salt Lake Tribune he probably won’t watch the game on TV or listen on radio, but his wife might watch the game and give him updates while he takes a long drive.

The Lakers-Jazz game will be Utah’s first Sunday home game since the 2001 playoffs.Categories: Uncategorized

2 replies

  1. Si musulmanii, budistii, yoghinii, etc, fac de ras pe multi crestini gandindu-ne ca ei se pot ruga de cateva ori pe zi, intr-un loc linistit, in genunchi, meditand in liniste la dumnezeii lor falsi. Am vazut la vama Bors un sofer de TIR musulman care la “ora de rugaciune” s-a dat jos din cabina autocamionului, chit ca era in tafic, la rand in asteptare, si-a luat covorasul si s-a suit in remorca unde era probabil mai liniste si se putea concentra mai bine. A stat acolo cam jumatate de ora dupa care a revenit in cabina. Multor crestini le este greu sa stea in genunchi sau chiar si in picioare la ruga si nu isi pot gasi un ragaz pentru rugaciune mai mult de 2-3 minute pe zi, poate doar atunci cand li se inchid ochii de somn. Timpul de rugaciune trebuie sa fie unul special, intr-o perioada a zilei cand suntem mai odihniti si mai in forma. Adica sa dam Domnului “timpul nostru cel mai bun”, nu doar ce a mai ramas din el…
    Duminica este o zi special dedicata Domnului sau asa ar trebui sa fie pentru un crestin adevarat. Macar o zi pe saptamana sa o rezervam Lui ca un timp special, un timp in care sa ne gandim mai mult la ce a facut El pentru noi…

  2. cinste lui/lor cei care fac lucrul asta. Desi au o religie falsa incearca sa-i indeplineasca cerintele. Multi din cei care zic ca au religia “adevarata” nu s-ar gindi a doua oara ca-i duminica. Trist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: