Credinta sau credulitate ?

Continua rusinea multiseculara a falsurilor religioase. Biserica catolica a scos acum “la vedere”, camasa cu care a fost imbracata Maria cand L-a nascut pe Christos!

Mai ieri, cineva mi-a dat un DVD cu marturia unui fost calugar care instalase o “pompita” la o icoana din manastirea lui din Romania. Lacrimile pocaintei de azi incercau sa spele “lacrimile” fabricate atunci pentru inavutirea cuferelor calugaresti.

Nu pot sa uit ca la Ierusalim (click) “se coboara foc din cer” in fiecare an de sarbatoarea invierii …

Acum, acest “fenomen” (click) poate fi vizionat chiar si pe Youtube. Focul este cat se poate de natural, oamenii care-l manevreaza nu sunt.

Paganismul de mai ieri s-a furisat in curtea bisericii si nimeni n-are curajul sa-l dea afara. Naivitatea este exploatata si teologia a fost inlocuita cu “magia” nerusinata. Rusine si iar rusine!Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Este ciudat ca intr-o epoca in care scepticismul religios a crescut, in acelasi timp superstitiile s-au inmultit! Avansul tehnologic nu numai ca nu a ‘micsorat’ credibilitatea unor astfel de ‘fenomene’, dar , cred, le-a ajutat prin tehnica…
    Astfel de ‘minuni’ imi suna ca numarul mare de onvertiri raportat candva de unii sau ca si exagerarea disproportinoata facuta de unele charities atunci cand isi anunta realizarile.. ca sa stranga… fonduri..
    E adevarat…, naivitatea este exploatata intotdeauna, pe diferite cai, fara rusine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: