DOAMNA ALINA MUNGIU PIPPIDI ȘI BANII NORVEGIENILOR

 ( de aici)

Screenshot (4).

Nu am pus la îndoială raționamentul și buna credință a doamnei Alina Mungiu Pippidi

Nu am pus la îndoială raționamentul și buna credință a doamnei Alina Mungiu Pippidi nici când a pus pe hârtie piesa Evangheliștii, nici săptămâna trecută când a înfierat cu dușmănie campaniile împotriva deciziei Barnevernet de a lua în mod abuziv copiii familiei Bodnariu și ai altor familii. Dar de data aceasta aserțiunile doamnei Alina Mungiu Pippidi au stârnit o stare de uluire rar întâlnită.

Doamna anterior menționată susține cu subiect și predicat că toate mitingurile acestea sunt organizate de Putin și au drept scop destabilizarea Occidentului. Cu alte cuvinte, miile de oameni din diferite părți ale țării și ale lumii sunt adunați sub comanda lui Putin pentru a deturna democrația Occidentală spre o societate totalitară.

Este dreptul autoarei să lanseze ipoteze în stânga și în dreapta, dar când face acest lucru pe o platformă finanțată de organizația Vellenes Fellesorganisasjon din Norvegia, parcă ipotezele domniei sale nu mai sunt atât de credibile și nici de bună credință. Și nici ale lui Moise Guran când vine vorba despre cazul Bodnariu aflat în aceeași postură. Dar cel puțin cel din urmă nu este atât de vocal pe tema enunțată.

Ar mai fi și alte lucruri de zis, dar mă sună Putin.
.



Categories: Articole de interes general

3 replies

  1. nu verifica nici o institutie motivul pentru care a devenit aparatoarea norvegienilor?a primit atat de multi bani de la acestia incat nemerniciile lor,tov. Pipidi le gaseste FAPTE BUNE

  2. Si jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ceva aberanr fata de situatia fam Bodnariu. Ar trebui boicotati jurnalistii astia.

  3. Moise cred ca este mai degraba credul decat rau intentionat.
    Este foarte ciudat cum oameni inteligenti, pentru care libertatea este ca aerul, nu vad cat de fascist este acest sistem din Norvegia. Nu discut incalcarea legilor de catre parinti, judecatorii lor sunt cei care stiu si legea si faptele cel mai bine, dar ca sa iei copiii de langa parinti si sa nu le mai permiti sa se revada este peste puterea mea de a intelege cum acesti oameni nu vad in asta un abuz aducator de suferinta si parintilor si copiilor, cum nu vad cel mai curat sistem fascist in acest lucru. Sa nu lasi parintii si copiii sa se vada cel putin odata pe saptamana si mai ales ca legea nu intezice acest lucru, mi se pare a fi mult departe de scopul pe care aceasta agentie spune ca il are. Eu unul n-as pleca din acea institutie pana nu m-ar lasa sa-mi vad copii cel putin odata pe saptamana. Cu orice risc.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.