VIDEO: Pastorul baptist Daniel Florea devine din nou slujitor ortodox‼️

In Duminica de astazi dupa ani de pribegie a unui preot ortodox care in urma cu 17 ani decide sa abandoneze Ortodoxia, unindu-se cultului baptist, devine pastor. 
Dupa 17 de ani in care multi colegi si prieteni preoti s-au rugat pentru el, acesta revine in ortodoxie astazi, iar dupa toata randuiala de reprimire in Biserica Ortodoxa v-a putea sa se intorca la slujirea altarului si sa slujasca Împăratului veacurilor, Cel ce nu sufera stricăciune.
Îţi mulţumim pentru binefacerile Tale cele arătate şi cele ascunse, pentru viaţa pământească şi pentru cereştile bucurii ale împărăţiei Tale. Arată-ne şi de acum înainte mila Ta, celor care cântăm: Slavă Ţie, Dumnezeule, în veci!

Ioan Avondios Bica
Nota Red.: Din sursele noastre, distinsul slujitor al altarului a divorțat de soția sa anul trecut. Doamne, îndură-te de el!
Categories: Articole de interes general

8 replies

 1. Daniel a fost coleg de camera cu fiul meu; nu vreau sa comentez, deca ca a avut nefercirea sa aiba o sotie cu probleme; inca de la inceputul casatoriei; si in cursul studentiei nu era prea serioasa.Asta este adevarul; nu mai spuneti ca el si a lasat sotia; ea l a lasat pe el.O poveste f trista.

 2. Este un verset in Scriptura care vorbeste de o cerinta a celor pusi in slujire: sa nu fie intors de curand la Domnul.
  Cred ca gresim noi, ca biserici evanghelice, cand dam amvonul pe mana unui frate de abia intors la Domnul, dar care inainte a fost o vedeta, un preot ortodox, un sportiv, samd. Oamenii acestia au si ei nevoie de crestere spirituala inainte de a deveni invatatori. Punandu-i in fata, pe unii ii impingem fara sa vrem spre cadere. Si sunt cazuri destule in istoria recenta a bisericilor evanghelice romanesti si nu numai.

 3. Lucrurile sunt mult mai grave. C. D. Florea se pare că este divorțat de un an și se va recăsători în noiembrie. Cel care l-a reprimit în “biserică” (de fapt o sectă ortodoxă din Italia) este homosexual declarat (Ioan Dimitrie Bica, alias Avondios Bica). Despre acesta puteți găsi detalii pe pagina sodomitilor italieni
  https://www.gay.it/community/forums/topic/padre-avondios-ioan-dimitrie-bica-il-nostro-mitooooooooo

 4. Din pacate (literal!) nu e primul si niciultimul (ne-a avertizat si Mantuitorul!) care dupa ce a “cunoscut” s-a intors… 2 Petru 2, 1 Ioan 2:18-24, etc…Cat priveste slujirea pastorilor divortati…recititi prima fraza; este chiar “trendy” ca unele biserici sa accepte asa ceva: se merita unii pe altii…Dar trebuia sa sune mai clar si fara echivoc trambita “Conducerii” in aceste cazuri.
  BOR nu se bucura de el, ci de cum il poate folosi, asa se explica si viteza cu care s-a publicat clipul video.
  In ce priveste “viitorul” acestui om, nu-i plangeti de mila: pot spune ca avea de unde sa aleaga alte meserii (o fi mai nepriceput sa munceasca pamantul ca multi altii? Sau era injositor? Chiar credeti ca nu i s-a(r) fi oferit de lucru? Nu (mai) ingrijeste Dumnezeu mai mult de credinciosii Sai? Caci daca doar de meserie e vorba si nu de chemare divina, atunci e clara treaba cu scopurile sale si naivitatea celor ce l-au ajutat atatia ani…In fine, “Domnul ii cunoaste pe ai Sai”: o fi bine?! o fi rau ?!

 5. se pare ca in biserica ortodoxa nu-i democratie si printr-o adunar generala o mjoritat poate demite un pastor. Cristian Florea nu are alta meserie, trebuie sa traiasca si el din ceva. Si divortat cine-l mai primeste pastor? Nu cunosc realitatile lui interioare si ce l-a fortat sa i-a aceasta decizie. Dureros!

 6. VEDETI mai multe, de la Tribunalul Lugoj (unde a fost divortat), aici la acest link: https://www.jurisprudenta.com/dosare-procese/2018/3017q252q2018-252/

 7. Vai și amar ! L-a luat satana în primire !
  Bine că nu l-a lovit Domnul pe loc,așa ca pe Anania și Safira ! Incredibil ! Să-și lase soția și să creadă că e bine !
  Ma mir ca l-au mai primit sa slujească in biserica ! Ce să îi învețe pe enoriași ?
  Cel rău ia mințile multora !
  Domnul să se-ndure !!

 8. Domnul Florea stia ca odata ce este divortat nu mai poate fi pastor asta cel putin din punct de vedere biblic. Cu biserica poate o mai putea scalda deoarece si cultele protestante sau erodat devenint to mai permisive cu privire la aceasta chestiune sau daca vreti sa il numim pacat. Daca acum nu mai era pastor, ce alta optiune ii mai raminea decit sa se intoarca in preotie. Mai stia sa faca si altceva?
  Intrebarea care mi-o pun este cind dinsul a spus adevarul cind a plecat din preotie si sa dus la pocaiti sau cind s-a intors inapoi in sinul BOR.
  Domnul Florea nu este singur, in aceasta privinta , Mihai Oara este un al nume cunoscut s.a.m.d.

  Multumesc pentru atentie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: