Un actor de teatru dezamăgit de teatrul lumii

Foarte puțini dintre noi n-am crescut visând să fim ,,ca Alain Delon“. Totuși, … finalul unei vieți validează valorile adevărate și le aruncă la gunoi pe celelalte. Actorul este dezamăgit de falsitatea din jurul său. Poate este și din cauză că a ales … teatrul.

Actorul Alain Delon a fost spitalizat

Tribute To Alain Delon - The 66th Annual Cannes Film Festival
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Actorul Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, a fost internat vineri în Spitalul american din Neuilly, o suburbie a Parisului, din cauza unor ameţeli şi a unor dureri de cap, aparent lipsite de gravitate, au dezvăluit surse din anturajul starului francez, citate de AFP și Agerpres.


Aceste simptome par să fi fost cauzate de o aritmie cardiacă de care suferă actorul, a precizat o sursă, adăugând că “totul merge bine” pentru starul francez, care a fost supus unor teste medicale ca măsură de precauţie şi care ar urma să fie externat în curând.

Considerat un veritabil monstru sacru al cinematografiei franceze, Alain Delon a primit în urmă cu câteva săptămâni la Festivalul de la Cannes un trofeu Palme d’Or onorific. Trofeul i-a fost înmânat de fiica lui, Anouchka.

Vizibil emoţionat, Alain Delon a rostit cu acea ocazie un discurs cu accente sumbre, în care a vorbit despre “un omagiu postum, dar acordat în timpul vieţii”. 

+++

PARIS: Veteran French film star Alain Delon said Thursday that he was so sick of the world he would be happy to die now — but he wants his dog to go with him.

“I hate the times that we live in, it makes me vomit,” said the 82-year-old actor, one of the handsomest men ever to grace the silver screen.

“There are people that I hate. Everything is false, and only money counts. I will leave this world without regret,” he told Paris Match magazineCategories: Articole de interes general

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: