Profesorul John Ionescu a fondat o clinică unică în lume și vindecă pacienții fără speranță – Fine Society

Conduce o clinică specială în Germania, unde vindecă boli fără leac pentru restul lumii medicale și unde a început tratând pe gratis pacienți incurabili. Povestea profesorului John Ionescu este despre medicina viitorului: o medicină integrativă, care tratează omul și nu boala, cauza și nu efectul. O medicină care oferă speranță într-un mod aproape uitat: cu blândețe.

Source: Profesorul John Ionescu a fondat o clinică unică în lume și vindecă pacienții fără speranță – Fine SocietyCategories: Uncategorized

5 replies

 1. Din păcate, așa este! Mulțumim Domnului pentru bănătatea care ne vindecă în mijlocul unei medicini care a devenit, de prea multe ori, ,,industrială“.

 2. Aici la noi in America, astfel de practici extraordinare (numite si “medicina alternativa”) sunt considerate foarte rau de organele “supraveghetoare” peste doctorii de medicina (Board of Medical Examiners). Eu stiu personal, zeci de doctori care le-a fost revocata licentza pentru un motiv sau altul (dar nicidecum pentru incompetenta sau motive asemanatoare). Pe deasupra, acesti doctori sunt si “stigmatizati” pt. toata viata lor de rapoartele acestor “pomi otraviti” (organele supravegh.) puse la un special website care este in ochii celor care angajeaza doctori in spitale, privat, etc… Ar trebui intrebat acest doctor Ionescu, daca ar fi interesat sa discute despre acest subiect si daca angajeaza astfel de specialisti in “medicina alternativa”? Eu consiliez pe acesti doctori, si la unii le-am adus cazurile in atentia tribunalelor federale…dar multi stau rau cu banii, si aceste procese federale sunt costisitoare si cer atentie marita din partea mea cind incep sa zgaltzai “pomii otraviti” (este groaznic sa-i vezi cum se “opintesc” sa se dezvinovateasca scriind 30-60 de pagini jud. federal), in mare parte “prostii” si “speculatii” care trivializeaza Constitutia si drepturile civile). Acesti “pomi otraviti” calca pe cadavre si supreseaza aceasta medicina alternativa despre care Dr. Ionescu vorbeste foarte frumos!

 3. Soția mea, în cautările ei de a scăpa de efectele secundare ale tratamentului de cancer, a ajuns si la cateva cursuri pe care le organizează John Ionescu la Bucuresti în colaborarea cu Facultatea de Medicina Carol Davila. Informațiile pe care le oferă le sute de medici, nutritionisti, chimisti, biologi, etc, sunt extraordinare. Multi medici sunt uimiți că nu au aflat aceste informații în facultate. Alții au afirmat că au învatat exact opusul…. Corina e încântată de aceste informații, de soluțiile oferite, și la rândul ei, le dă mai departe cu mare bucurie.
  Recent și-a cumpărat un aparat care face tratament cu microcurenți (frecvențe specifice membranelor celulare) care are rezultate uimitoare. (Vezi medicul portughez Nuno Nina.) Se pare că în urma cancerului soției, Domnul i-a dat o platformaă și o misiune de a fi de folos celor ce trec prin boli generative.
  Apreciez încă odată rugăciunile înălțate pentru Corina acum 10 ani!
  Multă binecuvântare!

Trackbacks

 1. Profesorul John Ionescu a fondat o clinică unică în lume și vindecă pacienții fără speranță – Fine Society – ARMONIA MAGAZINE – USA
 2. Profesorul John Ionescu a fondat o clinică unică în lume și vindecă pacienții fără speranță – Fine Society – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: