Mare șoc! Vedetele își doresc ceea ce noi avem deja ! Și noi, care le invidiam …

serena
.
Serena Williams a revenit în sportul în care a scris istorie. Aceasta a dezvăluit informaţii de culise în legătură cu perioada postnatală într-un interviu pentru Haarper’s Bazaar şi a vorbit despre planurile în ceea ce priveşte viaţa personală.Rolul de mamă al Serenei nu o ţine în loc să facă performanţă, chiar şi la aproape 37 de ani. Americanca are parte de o revenire de senzaţie în tenis. Marţi s-a calificat în turul secund la Paris, după o victorie în două seturi, scor 7-6(4), 6-4 cu Kristyna Pliskova. “Am jucat accidentată de multe ori, corpul meul este obişnuit să se adapteze”, a declarat Williams.

Serena a declarat că a trecut prin momente foarte dificile înainte de revenirea la Fed Cup din februarie şi cu toate acestea, plănuieşte ca după ce se va retrage din tenis, să mai facă încă doi copii. “Dacă nu aş fi jucat tenis, aş fi fost însărcinată acum. Olympia are nevoie de o soră mai mică, iar mai apoi şi de un frate. Toată viaţa mea am fost numai printre fete”, a dezvăluit Serena.

Serena Williams este soţia lui Alexis Ohanian, cu care s-a măritat în Roma la 11 săptămâni după naşterea Olympiei. Fostul lider mondial a trecut prin două operații. Prima a fost una de cezariană în regim de urgență, după ce doctorii descoperiseră că ritmul cardiac al bebelușului a scăzut în timpul travaliului.

După naștere, lucrurile s-au complicat pentru jucătoarea de 36 de ani, care a simțit că se sufocă la un moment dat și i-au fost apoi depistate câteva cheaguri de sânge la plămâni și niște artere aproape blocate (embolism pulmonar). Pentru a fluidiza traficul sangvin, medicii i-au dat anticoagulante însă, din cauza tusei, operația de cezariană s-a desprins, iar jucătoarea a suferit o hemoragie în cavitatea abdominală.

S-a intervenit din nou chirurgical, iar Serena nu a avut voie să se ridice din pat timp de aproape șase săptămâni. Interesant este că însăși jucătoarea a anunțat doctorii că ceva nu e în regulă, după ce a făcut legătura cu faptul că a mai avut probleme cu cheagurile de sânge de-a lungul timpului.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Reblogged this on Life Mission.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: