Miticii de pe Dâmbovița atacă !

Liviu Pleșoianu, scrisoare deschisă către ambasadorul Hans Klemm: Sunt profund îngrijorat de nivelul extrem de ridicat al corupției din SUA

Publicat:
Liviu Pleșoianu
Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, îi transmite ambasadorului SUA la București, Hans Klemm, printr-o scrisoare deschisă, că este „profund îngrijorat de nivelul extrem de ridicat al corupției din SUA”, dând exemplul companiei Johnson and Johnson. Acesta îi recomandă, ironic, să o ia pe Kovesi „acasă” pentru a-i ajuta să îi bage la pușcărie pe corupți.

 „În atenția Excelenței Sale, domnul ambasador Hans Klemm!

Sunt profund îngrijorat de nivelul EXTREM de ridicat al corupției din SUA! Compania Johnson and Johnson a trebuit să plătească o amendă de 70 de MILIOANE de DOLARI pentru că a DAT MITĂ în Europa și a cumpărat influență în Irak!

Îmi exprim speranța că SUA vor intensifica eforturile menite să reducă nivelul foarte ridicat al CORUPȚIEI! Ca deputat ales în Parlamentul României, vă transmit neliniștile mele și vă sfătuiesc să o luați la dvs. acasă pe doamna L.C.K., pentru a vă ajuta să îi băgați la pușcărie pe corupți! Doar în ipoteza neverosimilă în care doamna Kovesi nu ar deține deja cetățenie americană, puteți face o excepție și să i-o acordați în regim de urgență. Mult succes în lupta anticorupție din SUA, Excelența Voastră! Suntem alături de dumneavoastră!

Liviu Pleșoianu,
Deputat PSD”, scrie Pleșoianu, pe Facebook.Categories: Articole de interes general

1 reply

  1. Intersant, nu vede birna dar vrea sa scoata paiul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: