A încercat cineva metoda aceasta? Puteți să ne spuneți dacă e practică ?

Lămâile băgate în congelator: Efectul e de 10 000 de ori mai eficient decât chimioterapia

Lămâile băgate în congelator fac mai multe minuni decât te-ai fi aşteptat! Proprietăţile li se schimbă şi au un efect de 10 000 de ori mai eficient decât chimioterapia.

Noile cercetări dau citricelor o altă importanţă în raportcuprevenireacancerului de sân. Tot mai mulţi oameni susţin că fructultrebuiefolosit în întregime, nu pentru gust, dar pentru proprietăţile ce ajută vindecarea.

Potrivit studiilor, coaja lămâiei conţine de 5 până la 10 orimaimultevitamine decât sucul în sine de la acelaşi fruct. Coaja ajută la eliminareatoxinelor din corp.

Lămâia reduce celulelecanceroaseprezente în organism

A fostdemonstrat că lămâia are o eficienţă sporită şi reduce celulelecanceroaseprezente în organism. Medicii estimează că această metodă este de 10.000 de orimai eficientă decât chimioterapia clasică. Efectul estemaiintensatunci când acestuiremediuise adaugă bicarbonat de sodiu, potrivit saptamina.com.

Tot cetrebuie să facieste să cumperi lămâi şi să le speli cât poţi de bine, după care să le pui la congelator. După ce le congelezi, dă-le pe răzătoare sau toacă-le mărunt fără să îndepărtezi coaja. După cerezultatulse decongelează, pune lămâia cât mai des în alimentaţie. E potrivită presărată pestesalate, îngheţată, supe, cereale, tăiţei şi sosuri de spaghete. Nu te aştepta ca totul să fie un chin! Lămâia adaugă un plus aromei mâncării în general.

Lămâile sunt benefice tratării asupra chisturilor, tumorilor şi paraziţilor interni. De asemenea, reglează tensiunea arterială, ajută vindecarea depresiei, combate stresul şi tulburările nervoase.

Unul dintre cei mai eficienţi producători de medicamente la nivel mondial a mărturisit că procesul de congelare a lămâilor poate activa proprietăţile citricelor de combatere a cancerului și a bolilor inflamatorii. Mai bine de 20 de teste efectuate în laborator realizate încă din 1970 confirmă eficienţa acestui remediu.

Articol relatat de realitatea.md, observator.news

+++

Vitamina C in alimente
Vitamina C in alimente
Foto: Photoxpress.com

Vitamina C poate distruge celulele canceroase – studiu 

de G.T. MedLive.ro
Cancerul este una dintre cele mai intalnite cauze de deces la nivel mondial, iar specialistii sunt de parere ca numarul este in crestere. Desi exista pe piata o serie de tratamente disponibile pentru distrugerea celulelor canceroase, cele mai multe dintre acestea sunt toxice si provoaca o serie de reactii adverse grave.
Advertisements


Categories: Articole de interes general

3 replies

  1. La noi, lamaile cresc in pomii din grădina.

  2. Cu respect!
    Nici prin cap nu mi-ar trece să fac asta! Foarte mare atenţie! Dacă le congelăm cu tot cu coaja care este tratată cu substanţe chimice greu de suportat de ficat şi pancreas, riscăm mult. Eu nu aş risca. În dieta mea zilnică intră jumătate de lămâie, consider că e suficient. Era minunat ceaiul cu lămâie de pe vremuri, cu o rotiţă de lămâie cu tot cu coaja cu aroma aceea vanilată… Sau un griş cu lapte cu coajă de lămâie… Mda… s-a terminat de mult …
    Desigur, cine are certitudinea că poate face rost de lămâi bio – e cu totul altceva.
    Sănătate multă tuturor !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: