Urgent !!! Începe să se aleagă praful (sau să se ridice praful) în România ?

Borfașii au dat o spargere de țară în crucea nopții

2017-01-31 22:33:07

Liviu DragneaStimați 3 milioane de pesediști care ați ales să vă aducă dl. Dragnea bunăstarea, înțelegeți acum ce-ați votat? Bunăstarea lor, milioanele lor, vilele și limuzinele lor și, mai ales, libertatea lor. Bucurați-vă de firimiturile care vă rămân de la masa bogaților. Noapte bună!

Bună dimineața, Românie care ai ieșit în stradă! Protestul tău de abia începe!

Bună dimineața zecilor de mii de cetățeni liberi care au protestat față de această veritabilă lovitură de țară pe care un om a dat-o României. Omul acesta se numește Liviu Dragnea. Nu m-am îndoit să va face orice îi stă în puteri să scape de pușcărie. Chiar cu riscul de a deturna o țară.

N-am văzut în 20 de ani de presă o sfidare mai mare față de cetățenii acestei țări. Grațierea și amnistia date în crucea nopții pentru ca un grup infracțional organizat să ia captivă o țară.

„Nu înțeleg ce este cu voi, românii”, îmi spunea azi un observator străin. „Aveți o șansă uriașă să fiți o țară cu adevărat importantă în Europa, o țară stabilă, o țară cu oameni inteligenți și muncitori, cu tineri fantastici pentru care se bat toate țările lumii să-i adopte. Și de fiecare dată când sunteți gata să vă luați zborul, cădeți cu nasul în țărână”.

Ce răspuns i-ați da, stimați cititori ai Republicii, după aceast veritabil terorism de stat orchestrat de PSD marți noapte?

România a făcut în ultimul deceniu eforturi uriașe să-și consolideze instituțiile și să instituie legi care să o facă demnă să stea alături de statele civilizate ale lumii. Ce s-a întâmplat în această noapte anulează toate aceste eforturi. România redevine o țară a Estului îndepărtat și sălbatic, în care legile se schimbă în crucea nopții în folosul personal al minorității conducătoare. Priviți-l pe ministrul Iordache în reluare dacă nu l-ați văzut în direct: așa arată acum România!Categories: Articole de interes general

3 replies

  1. Looking at him, I can tell that he is VERY SICK, Pray for him, so that he will repent from his crooked ways, as he still have time . . .

  2. Borfași din toate timpurile uniţi-vă.
    Ciuma roșie nu se dezminte.
    La ora 21 au dat Ordonanta iar la 1 noaptea au publicat-o in Monitorul Oficial inconjuraţi de trei (3) cordoane de luptatori antiteroriști.Au “lucrat” repede la adapostul noptii cu mânăria specifica borfașilor.Asa au facut si cu Domnul Isus acum 2ooo de ani.L-au prins repede,acuzat pe nedrept,judecat repede,crucificat,zdrobit ,pus repede in groapă sa nu se prindă mulţimea de mânărie.

Trackbacks

  1. Urgent !!! Începe să se aleagă praful (sau să se ridice praful) în România ? | B a r z i l a i – e n – D a n (Un Barzilai izvorât din Dan) | "Politichie" actuala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: