Se bucură sodomiții !

Se bucură sodomiții! Se bucură apostații! Se bucură scursura societății!
V-ați gândit vreodată cât de scârbos este actul în sine? Erau în dulap. Au ieșit din dulap. Au invocat drepturi civile, au protestat, au defilat și acum ne-ar obliga să îi celebrăm. Au infectat mințile fragede ale copiilor și adolescenților în școli, s-au suit călare pe măgarul politic, i-au tăiat trompa elefantului, au oferit o teologie multicoloră, dătătoare de succes și relevanță liderilor religiodioși. Acum, redefinind una dintre legile existențiale ale rasei umane, Curtea Supremă a semnat sentința finală a națiunii și a lumii! Urmează legea care ne va interzice să-i condamnăm.

Ni se va spune că este rândul nostru să intrăm în dulap. În dulapul tăcerii care ignoră adevărul și dreptatea, dulapul irelevanței în care ne-a dus tocmai dorința de relevanță, dulapul întunecării conștiinței care își face iluzii cu privire la dragostea divină fără principii și dulapul cu ieșire în partea cealaltă spre… iad, nu spre Narnia!

Cu durere trebuie să spunem, America s-a lepădat rând pe rând și continuă să abandoneze toate principiile care stau la baza rațiunii sale de a exista!

Cu riscul de a intra în dulapul care se îngroapă 6 picioare în pământ, acum trebuie să strigăm adevărul, pentru că acestui dulap îi va sări capacul într-o zi și se va deschide spre cer!Categories: Articole de interes general

8 replies

 1. Reblogged this on and commented:
  Cu tot mai multă repeziciune vremurile se apropie de final. Lucrurile se clarifică, semnele se intensifică, profețiile se îngrămădesc să se împlinească.

 2. Shalom din Bucuresti!

  Faradelegea este la putere si isi promoveaza legile ei adica faradelegile….
  In urma cu 2000 de ani Scripturile Sfinte erau studiate in sinagogile evreilor asa cum sta scris pe paginile Noului Testament.
  Vol scrie aici cateva versete:
  Faptele Apostolilor cap.:15
  19. De aceea, eu sunt de parere sa nu se puna greutati acelora dintre Neamuri care se intorc la Dumnezeu;
  20. ci sa li se scrie doar sa se fereasca de pangaririle idolilor, de curvie, de dobitoace sugrumate si de sange.
  21. Caci inca din vechime, Moise are in fiecare cetate oameni care-l propovaduiesc, fiindca este citit in sinagogi in toate zilele de Sabat.”

  Acum 2000 de ani neamurile erau trimise in sinagogi sa invete Cuvantul lui Dumnezeu.
  Apostolii i-au avertizat pe primii prozeliti sa se fereasca de pangaririle idolilor, de curvie, de dobitoace sugrumate si de sange.

  Stim ca evreii au interzicere de a manca carne cu sange!
  Este clar ca porcul nu poate fi sacrificat si scurs de sange si apoi sa-l mancam….Este inteerzis!

  Iisus Hristos nu a murit pe cruce pentru ca oamenii sa manance porc!
  Iisus Hristos nu a murit pe cruce pentru ca oamenii sa aiba libertatea de a practica sodomia!

  Ar fi multe de spus si sper sa fiu bine inteleasa!

  Harul nu desfiinteaza Tora si Iisus Hristos nu a murit pe cruce pentru ca oamenii sa fie liberi sa perverteasca Legea in fradelege!

  Levitic 23 este si astazi in functie asa cum legea gravitatiei guverneaza universul ( ca sa fiu mai poetica)

  Am auzit de foarte multe ori predicandu-se faptul ca legea ceremoniala a jertfelor a fost abolita!

  Intrebarea mea este: Ce mai cautau ucenicii la Templul din Ierusalim? Si de ce a mai adus Apostolul Pavel jertfe la Templul din Ierusalim??
  Sa fi fost Apostolul un fricos si un prefacut???

  Iata versetele:

  Fapte21: 20. Cand l-au auzit, au proslavit pe Dumnezeu. Apoi i-au zis: “Vezi, frate, cate mii de iudei au crezut, si toti sunt plini de ravna pentru Lege.
  21. Dar ei au auzit despre tine ca inveti pe toti iudeii care traiesc printre Neamuri sa se lepede de Moise, ca le zici sa nu-si taie copiii imprejur si sa nu traiasca potrivit cu obiceiurile.
  22. Ce este de facut? Negresit, multimea are sa se adune, caci vor auzi ca ai venit.
  23. Deci fa ce-ti vom spune noi. Avem aici patru barbati care au facut o juruinta.
  24. Ia-i cu tine, curata-te impreuna cu ei si cheltuie tu pentru ei, ca sa-si rada capul. Si astfel vor cunoaste toti ca nu este nimic adevarat din cele ce au auzit despre tine, ci ca si tu umbli intocmai dupa randuiala si pazesti Legea.
  25. Cu privire la Neamurile care au crezut, noi am hotarat si le-am scris ca trebuie sa se fereasca de lucrurile jertfite idolilor, de sange, de dobitoace sugrumate si de curvie.”
  26. Atunci Pavel a luat pe oamenii aceia, s-a curatat si a intrat cu ei a doua zi in Templu, ca sa vesteasca sfarsitul zilelor curatarii cand se va aduce jertfa pentru fiecare din ei.
  27. Catre sfarsitul celor sapte zile, iudeii din Asia, cand au vazut pe Pavel in Templu, au intaratat tot norodul, au pus mainile pe el
  28. si au inceput sa strige: “Barbati israeliti, dati ajutor! Iata omul care propovaduieste pretutindeni si in toata lumea impotriva norodului, impotriva Legii si impotriva Locasului acestuia; ba inca a varat si pe niste greci in Templu si a spurcat acest Locas sfant.”

  Declaratia Apostolului Pavel :

  Fapte 24: 10. Dupa ce i-a facut dregatorul semn sa vorbeasca, Pavel a raspuns: “Fiindca stiu ca de multi ani esti judecatorul neamului acestuia, voi raspunde cu incredere pentru apararea mea.
  11. Nu sunt mai mult de douasprezece zile, te poti incredinta de lucrul acesta, de cand m-am suit sa ma inchin la Ierusalim.
  12. Nu m-au gasit nici in Templu, nici in sinagogi, nici in cetate, stand de vorba cu cineva sau facand rascoala de norod.
  13. Asa ca n-ar putea dovedi lucrurile de care ma parasc acum.
  14. Iti marturisesc ca slujesc Dumnezeului parintilor mei, dupa Calea pe care ei o numesc partida; eu cred tot ce este scris in Lege si in Proroci
  15. si am in Dumnezeu nadejdea aceasta, pe care o au si ei insisi, ca va fi o inviere a celor drepti si a celor nedrepti.

  …….
  27. Doi ani au trecut astfel; si, in locul lui Felix, a venit Porcius Festus. Felix a vrut sa faca pe placul iudeilor, si a lasat pe Pavel in temnita.

  Fapte 25:
  7. Cand a sosit Pavel, iudeii care venisera de la Ierusalim l-au inconjurat si au adus impotriva lui multe si grele invinuiri pe care nu le puteau dovedi.
  8. Pavel a inceput sa se apere si a zis: “N-am pacatuit cu nimic, nici impotriva Legii iudeilor, nici impotriva Templului, nici impotriva cezarului.”

  De nenumarate ori am auzit predici in Biserici cum ca Legea lui Moise nu mai este actuala!
  Duminica este adevarata zi de inchinare!
  Calendarul lui Dumnezeu cu lunile sale Nisan, Elul, Kislev lipseste cu desavarsire ca start de serbare a sSarbatorilor lui Dumnezeu!
  Pastele se serbeaza aiurea fara a se tine cont de prescriptiile Bibliei.
  Levitic 23 este desfiintai….

  Deci la ce doriti sa ne asteptam????

  Blestemul este la putere caci binecuvantarea are Legea ei bine stabilita!

  Profetii adevarati ai lui Israel au avertizat continuu poporul ales ca binecuvantarea si pacea atarna de ascultare si poporul era trimis la LEGE SI LA MARTURIE!

  Apocalipsa LEGE SI MARTURIE
  Cap.1
  8. “Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul”, zice Domnul Dumnezeu, “Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
  9. Eu, Ioan, fratele vostru, care sunt partas cu voi la necaz, la Imparatie si la rabdarea in Isus Hristos, ma aflam in ostrovul care se cheama Patmos, din pricina Cuvantului lui Dumnezeu si din pricina marturiei lui Isus Hristos.

  Cap.12
  17. Si balaurul, maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintei ei, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si tin marturia lui Isus Hristos.
  Cap. 14:
  12. Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Isus.”

  Cap.19

  10. Si m-am aruncat la picioarele lui ca sa ma inchin lui. Dar el mi-a zis: “Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai care pastreaza marturia lui Isus. Lui Dumnezeu inchina-te! (Caci marturia lui Isus este duhul prorociei.)”
  11. Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama “Cel credincios – si “Cel adevarat”, si El judeca si Se lupta cu dreptate.
  12. Ochii Lui erau ca para focului; capul il avea incununat cu multe cununi imparatesti si purta un nume scris pe care nimeni nu-l stie, decat numai El singur.
  13. Era imbracat cu o haina inmuiata in sange. Numele Lui este: “Cuvantul lui Dumnezeu.”

  Cap. 20
  4. Si am vazut niste scaune de domnie; si celor ce au sezut pe ele li s-a dat judecata. Si am vazut sufletele celor ce li se taiase capul din pricina marturiei lui Isus si din pricina Cuvantului lui Dumnezeu, si ale celor ce nu se inchinasera fiarei si icoanei ei si nu primisera semnul ei pe frunte si pe mana. Ei au inviat si au imparatit cu Hristos o mie de ani.
  Cap. 22
  12. “Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui.
  13. Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma, Inceputul si Sfarsitul.”
  14. Ferice de cei ce isi spala hainele, ca sa aiba drept la pomul vietii si sa intre pe porti in cetate!
  15. Afara sunt cainii, vrajitorii, curvarii, ucigasii, inchinatorii la idoli si oricine iubeste minciuna si traieste in minciuna!
  16. “Eu, Isus, am trimis pe ingerul Meu sa va adevereasca aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Radacina si Samanta lui David, Luceafarul stralucitor de dimineata.”
  17. Si Duhul si Mireasa zic: “Vino!”, si cine aude sa zica: “Vino!”, si celui ce ii este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!
  18. Marturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta ca, daca va adauga cineva ceva la ele, Dumnezeu ii va adauga urgiile scrise in cartea aceasta.
  19. Si, daca scoate cineva ceva din cuvintele cartii acestei prorocii, ii va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vietii si din cetatea sfanta, scrise in cartea aceasta.”
  20. Cel ce adevereste aceste lucruri zice: “Da, Eu vin curand.” Amin! Vino, Doamne Isuse!
  21. Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu voi cu toti! Amin.

  Nu sunt adventista si nu ma intereseaza profetiile mincinoase a lui Helen White!

  Va doresc multa pace si binecuvantare in Numele mai presus de orice nume:
  Yeshua Ha Mashia! Dumnezeu Adevarat!

 3. •Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele.
  . Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati; iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu; avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea.
  Departeaza-te de oamenii acestia.
  (2Tim.3:1)

 4. Mult mai important decat aleasa metafora a “dulapului” este ca Biserica (“Adunarea” – Casa de Rugaciune) sa inspire speranta, incurajare, directie sufletului si indemn la actiune; mai ales in praguri critice. Chemarea adevarata discipolilor si a Bisericii este spre evanghelizare a tuturor sufletelor pierdute. Prea putin s-a luat actiune in aceasta privinta din punct de vedere al denominatiilor/non-denominatiilor religioase in afara faptului de a exprima or reactie, acuze si pictarea unui tablou de groaza si infricosare care nu a atras pre multi la Adevar, ci din potriva, a determinat altii sa intoarca spatele mai repede. (In a nutshell – a lot o vinegar instead of honey – approach). Poate o alta greseala clasica a Bisericii sa fie adaugata alaturi de cea a Cruciadelor din Evul Mediu. Sa speram ca invatam din greseli intr-un final. Nici-o data nu-i prea tarziu cat timp este viata.

 5. Toate aceste mişcări sunt directionate… pentru a se face posibilă şi justificată unirea bisericii cu statul. Unirea bisericii cu statul va rezolva unele probleme dar va da nastere la altele…

 6. intrebarea se pune: ce au facut crestinii pana acum ca sa nu se ajunga aici, si ce vor face de acum incolo ?Nu cumva vina este a crestinilor?
  Sunt curios cate greve se vor face acum in america. Chiar nu ne putem unii toti care vrem normalitatea?

 7. Raul a ajuns bine si binele rau……Dumnezeu ii lasa in voia mintii lor depravate.
  Rusine si durere pt America cea fondata pe principiile BIBLIEI.

Trackbacks

 1. Se bucură sodomiții ! | InfoCrestin | Stiri Crestine | Resurse Crestine | Filme Crestine Online | Biserici LIVE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: