Mai întâi n-au ştiut la ce să se aştepte, apoi i-a ridicat în picioare cu vocea ei fenomenală. 

(republicat de aici)

Se spune că odată ajuns la vârsta a treia, faci lucruri pe care ai fi vrut să le faci în tinereţe, dar nu ai avut timp datorită problemelor pe care a trebuit să le rezolvi. Un astfel de exemplu plin de dăruire şi entuziasm este şi această bunică de 80 de ani înzestrată cu o voce minunată, care a urcat pe scena concursului „Britain’s Got Talent”, considerând că nu are nimic de pierdut dacă participă.

La îndemnul prietenilor ei, octogenara Janey Cutler şi-a luat inima în dinţi şi a urcat pe scena concursului  ”Britain’s Got Talent”, impresionând atât juriul cât şi întreaga asistenţă cu vocea ei sensibilă şi puternică. Piesa pe care a interpretat-o în audiţii este varianta în limba engleză a cunoscutei melodii „Non, Je ne regrette rien”.

Deşi la apariţia ei şovăielnică pe scenă juriul a fost puţin nedumerit de prestaţia bunicii, de cum a început să cânte cu vocea ei fenomenală, pe chipurile lor se putea citi uimirea şi în acelaşi timp admiraţia.

Aceste imagini ne dovedesc faptul că pasiunea pentru un lucru care îţi umple inima de bucurie nu are vârstă. De eşti copil, tânăr, matur sau chiar la vârsta bunicilor – poţi împărtăşi cu cei din jurul tău momente nepreţuite.

Sursa: Youtube

Text: LiveBizCategories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: