Convenția RBA 2013 la Portland

Iubiti frati si surori,

Cu deosebita bucurie va salutam in numele Domnului Isus din orasul Portland, Oregon. Avem placerea de a va invita in perioada 30 august – 1 septembrie 2013 sa participati impreuna cu noi la Conventia Bisericilor Baptiste Romane din USA si Canada. Tema Convenției va fi din textul: “…Hristos si El rastignit.” –  1 Cor. 2:2,

Vrem sa aducem la cunostinta dumneavoastra ca momentan suntem in perioada de pregatiri pentru partea muzicala. Dorim sa formam un cor si o orchestra pe masura evenimentului, de aceea va rugam pe toti cei care doriti sa slujiti cu vocea sau la vreun instrument sa va familiarizati cu repertoriul afisat pe pagina de internet a Asociatiei (http://www.romanianbaptists.org/) sau pe http://partituri.yolasite.com/, creat de fratele Adrian Stoi.

Rugam reprezentantii bisericilor din afara orasului Portland ca pana la data de 15 iulie sa trimita un email la una din adresele de contact listate mai jos cu numele persoanelor care vor sa se implice. Va rugam de asemenea sa specificati in dreptul fiecarui persoane vocea sau instrumentul la care va canta.

Adrese contact:

Iacov Brancovan – jdbrancovan@yahoo.com

Eusebu Rusu – erusu50@yahoo.com

Va multumim pentru dorinta si efortul de a continua lucrarea Domnului la care am fost chemati, si dorim ca Dumnezeu sa ne tina pe toti treji pana in ziua revenirii Lui!

In Hristos Domnul, Eusebiu RusuCategories: Articole de interes general

1 reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: