7 replies

 1. …. traiește după Cartea aceasta și nu ca unii din voi “după” Evanghelie… Frate Daniel, am privit, și ascultat cu plăcere și cu mult interes interviul și la auzul acestor cuvinte m-am pomenint imediat că îmi evaluez felul meu de vețuire de credincios, de baptist…. Iar faptul că cu atâta legeritate și limpezire ați trecut peste denominații și confesiuni indică incă odată în plus, că credem mai mult in Biblie decât în Acela care ne-a dat-o! Din păcate! Probabil că din această cauză ne -am lipsit de multe bucurii și experiențe minunate, pe care le-am fi putut avea ca copii, adică frați și surori împreuna cu Dumnezeu Tatăl nostru, fără ai frânge inima! Personal, am găsit răspunsuri la multe întrebări și frământări, în acest interviu, am să-l recomand și eu la rândul meu precum a facut-o și fratele meu în credință Petru Bragaru. Un argument PRO este și faptul unde am privit și ascultat interviul… căci obișnuiesc sa spun că nu ”internetul” este rău ci omul il face așa sau il poate folosi spre binecuvântare. Căci fie că în bara de adrese a browserului scrii o adresă ca să te zidești spiritual, fie ca să-ți distrugi și prezentul și viitorul… Acum, sunt prea neînsemnat dintre farți, care sa-i cer lui Dumnezeu să vă binecuvânteze în lucrarea pe care o faceți la chemarea și în numele Lui, dar știu cu siguranță că o Va face!
  Pace și multe binecuvântări în Domnul.

 2. Draga frate Bragaru, mare bucurie mi-ai făcut! Sunt și eu un „negustor“ ca și tine care caută febril să pună talanții în negoț, că, uite, vine Stăpânul și trebuie să-i dăm socoteala. Iau și eu de unde pot și dau mai departe ca și tine. Mulțumesc încă o dată pentru prețuire și mă rog Domnului să nu te dezamăgesc.

 3. Frate Daniel,
  v-am cunoscut prin intermediul cărților scrise de Dvs. Prima, și cred, cea mai memorizată de mine, a fost Grijă de frați. Apoi, au urmat și altele, la fel de bune: Chemarea veșniciei, Chemarea înțelepciunii, și altele traduse de Dvs. Ca și familie, vă admirăm de la distanță. Mereu vă citim blogul, vă ascultăm predicile, diverse reflecții. Sunteți de admirat, mai ales pentru că nu sunteți un plafonat (ca cei mai mulți din generația Dvs. sau cei cu aceiași specialitate (păstorie)). Enorm de mult ne-a plăcut intreviul. Și dacă așa de explicit și lucid sunteți în stare de obosit frânt, cât de revoluționar puteți fi într-o formă de proaspăt. Sunteți un om foarte binecuvântat, și o mare binecuvântare pentru noi! Nu v-am spus-o mai înainte, dar indirect, sunteți un mentor pentru noi. Mulțumim mult! Sperăm să iasă buni ucenici din noi, și noi, la rândul nostru, să fim buni mentori pentru alții. Asta da plăcere de-a trăi!

 4. Dragă frate Gheorghe Boantă

  Ca intotdeauna cand primesc astfel de mesaje, stiu ca un mesaj are nevoie de un bun ascultator tot pe atâta pe cât are nevoie de un bun mesager. Uneori, cine are urechi de auzit, aude chiar mai mult decât glâsuiește mesagerul. Se pare că acesta este și fericitul tău caz.

 5. In dimineata aceasta am avut o mare placere sa va ascult interviul de la Alfa Omega Tv, ceea ce m-a determinat sa caut in internet si alte aparitii ale dumneavostra, si am ajuns la predica video “Importanta formarii caracterului”. M-a impresionat pana la lacrimi aceasta predica, la fel ca si “Intalnirea cu eternitatea” ascultata in urma cu cateva luni. Va scriu nu ca sa va felicit, desi meritati, ci ca o expresie de multumire fata de Dumnezeu pentru binecuvantarea pe care El o transmite sufletului celui care va asculta predicile! Domnul sa va binecuvanteze in lucrarea sfanta pe care o faceti, iar lumina invierii glorioase a Mantuitorului nostru Isus Hristos sa va umple cu bucuria slujirii, sperantei, credintei si dragostei! Hristos a inviat!

 6. God bless you, Daniel, for this interview and the comments in contains.
  Doru Motz

Trackbacks

 1. Respect pentru Daniel Brânzei! | Soţii Bragaru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: