Liviu Olah si Petru Popovici

De la Vladimir Pahomi:

Sambata 31mai am mers impreuna cu Fr. Pitt Popovici si l-am vizitat pe Fr Olah Liviu acasa la el (1070 Brookdale Ave. La Habra California 90631). Ne-a primit foarte bine sora Jeni OLah mai era si mama lui sr. Jeni si o sora din Timisoara (Bacis). Am petrecut un timp bun, am cantat, ne-am rugat. Fr. Olah arata bine, e rosu la fata si e vesel. A cantat cu noi, a batut din palme de bucurie. Fratele Olah e ingrijit foarte bine. A mai slabit, dar la fata arata bine. Rugati-va pentru Fr Olah si pentru sora Jeni . Fr Olah a implinit 74 ani in luna Mai

Popovici, Olah, Pahomi Acasa la Olah cu pahomi si PopoviciCategories: Amintiri, Uncategorized

5 replies

 1. Prin fratele Liviu Olah Dumnezeu a trezit Oradea, iar in 1975 prin dinsul Dumnezeu a schimbat viata tatalui meu, dintr-un betiv, intr-un om al rugaciuni, un exemplu pt. mama mea si pt. mine. Pling de bucurie ca Dumnezeu ne-a dat har prin acest om, care a stat tare cInd a fost la strimtorare. Este si azi un model pt ce-i tineri. Un om al rugaciuni, cind inca mai putea sa vina la biserica in L.A., SI cind i-i vedea pe copiii nostri le spunea “hi sa ne rugam ” si se ruga pt. ei. Dumnezeu sa i-l binecuvinteze impreuna cu fam. dinsului. La fel pt. fratele Pit Popovici.

 2. Doua vase de cinste in mana lui Dumnezeu. Trebuie sa ne uitam bine la ei si sa le urmam exemplul si credinta, mai ales cei mai tineri. Ce-au facut ei cu comunismul, trebuie sa facem noi cu postmodernismul.
  Multumim frate Daniel!
  Doamne ajuta pentru lucratorii de astazi!

 3. Doi oameni, unul linga altul.
  Pentru multi o simpla fotografie, dar pentru si mai multi o Binecuvintare, o Forta nemaipomenita a Cuvintului, o viata total dedicata Celui Prea Inalt, DUMNEZEU.
  Multumim pentru fotografii.
  Tony

 4. Amintiri placute cu titani credintei noastre baptiste .Multumesc fr.Daniel pentru aceste fotografi.Dumnezeu sa va binecuviteze dragilor!

Trackbacks

 1. Petru Popovici – Mesaje | Life Mission

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: